flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Болкун Марину Володимирівну

16 січня 2024, 10:22

ОГОЛОШЕННЯ    ПРО    ВИКЛИК   ДО   СУДУ


Васильківський міськрайонний суд Київської області викликає Болкун Марину Володимирівну як відповідача у справі  № 362/6776/23  за позовом Болкун Миихайла Филимоновича до Болкун Марини Володимирівни, треті особи: орган опіки та піклування Васильківської міської ради, Болкун Олексій Михайлович про позбавлення батьківських прав.
Судове засідання призначено та відбудеться 16 лютого 2024 року о 09 годині 00 хвилин в приміщенні суду за адресою: Київська обл., м. Васильків, вул. Шевченка, 8.
Особам, які викликаються, необхідно з’явитись до суду за вказаною адресою у зазначений час в кабінет № 302 (суддя Марчук О.Л.).
Необхідно з‘явитись з громадянським паспортом або іншим документом, який засвідчує особу, а також обов’язково надати в судовому засіданні індивідуальний ідентифікаційний номер фізичної особи для огляду та доручення його копії до матеріалів справи.
Роз’яснюємо, що відповідно до ч. 11 ст. 128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про виклик, відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

Веб-адреса судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень: https://reyestr.court.gov.ua/Review/98863121


        Суддя Васильківського міськрайонного суду
Київської області                                                                               О.Л.Марчук