flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Циганенка Артема Сергійовича, Кузнєцову Юлію Валеріївну, Сидору Вячеслава Євгенійовича, Дудкіну Неллі Павлівну

27 березня 2024, 10:18

ОГОЛОШЕННЯ    ПРО    ВИКЛИК   ДО   СУДУ
(у порядку ч.11 статті 128 ЦПК України)

Васильківський міськрайонний суд Київської області повідомляє Циганенка Артема Сергійовича, Кузнєцову Юлію Валеріївну, Сидору Вячеслава Євгенійовича, Дудкіну Неллі Павлівну як відповідачів у справі про те, що розгляд  справи № 362/6840/18 за позовом Обухівської окружної прокуратури Київської області в інтересах держави в особі Національної академії наук України до Головного управління Держгеокадастру у м. Києві та Київській області, Циганенка Артема Сергійовича, Романчука Станіслава Сергійовича, Кузєцової Юлії Валеріївни, Сидори В’ячеслава Євгенійовича, Сидори Віталія Вячеславовича, Пархоменка Сергія Сергійовича, Геждевана Михайла Вячеславовича, Ясинецького Олега Валерійовича, Марісенкової Анастасії Юріївни, Кузнєцова Євгена Валерійовича, Кармазіної Юлії Вадимівни, Дудкіної Неллі Павлівни, Шевченко Олени Валеріївни, Баришнікова Гліба Станіславовича, Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕТС-Київ», третя особа: Сулима Ольга Олегівна про визнання недійсними розпоряджень, наказів, договорів оренди, скасування рішень про державну реєстрацію речових прав та витребування земельних ділянок з чужого незаконного володіння призначено та відбудеться 23 квітня 2024 року о 10 годині 00 хвилин (каб. № 302). 
Роз’яснюємо, що відповідно до ч. 11 ст. 128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про виклик, відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.
Наслідки неявки в судове засідання особи, яка викликається, передбачені статтями 147, 148, 223, 372 Цивільного процесуального кодексу України.
У разі неявки в судове засідання особи, яка викликається, така особа зобов’язана повідомити суд про причини неявки.

 

   Суддя Васильківського міськрайонного суду   О.Л. Марчук
   Київської області